doppelgänger

Hadde den kuleste drømmen på lenge. Nå skulle jeg skrevet den ned akkurat når jeg våknet, for jeg husker ikke alt lenger. Jeg husker bare at livet var veldig normalt, jeg tror jeg var på skolen, men mange andre jeg kjente var der selv om de ikke går der. Plutselig kommer det en hel horde med folk mot oss. De var ikke skummel på noen måte, men hele drømmen hadde en litt ekkel følelse i seg hele veien, så vi var redd. Alle fjesene var gjenskjennelig. Viste seg at det var kloner av oss selv, bare at de så ut sånn som første gang jeg møtte dem. Plutselig hadde mange funnet doppelgangeren sin og satt å pratet med dem.

Jeg gikk å letet å letet etter meg selv men fant meg aldri. Superskuff. Akkurat da skulle jeg ønske jeg kunne Lucid Dreaming (å kontrollere drømmen). Da hadde jeg hatt like kule drømmer vær dag!


foto: priv

Nå sitter jeg på skolen og ser italienske gamle filmer. Jeg må ærlig innrømme at selv om jeg er fim-interressert så er ikke eldre filmer det jeg foretrekker å se.

2 kommentarer

Sol Andrea

14.01.2011 kl.20:42

Eg elska rett og slett stemninga i bildet ditt!

Fikk meg til å tenke på sommaren, og glede meg til det blir lyst og fint igjen.

Akkurat det eg trengte akkurat no!

Calle

05.02.2011 kl.20:39

Lucid dreaming er ikke å kontrollere drømmen, men det å være i en årvåken og bevisst tilstand når drømmen oppstår/foregår.

Skriv en ny kommentar

hits