Hallao lism.

Jeg har sånn ca ingen lesere. Haha. I dag var det besøk på ikke mindre enn 0. Men sånt skjer når jeg lar bloggen stå tom for nytt i dagesvis. Ikke det at en haug med lesere er min sterkeste ressurs for å holde bloggen gående. Den eksisterer heller for å informere mine medsammensvorne om mine "indre tanker", fantastisk kjedelige hverdag, og hvilke bilde jeg syns var fint/vakkert etc. Med så som så.

Jeg hadde en meget innholdsrik dag. Det føles vel egentlig bare sånn fordi det ble så mye bussing på meg. Men likevel, jeg var hos frisøren og fikk meg en ny frisyr (ser mer eller mindre helt make ut som før), hengte i byn med Stian inntil vi bestemte oss for å dra hjem til meg og stirre film. Stian hadde en ikke så liten frisør time hos meg i dag han også.

I går så jeg den nye filmen til bl.a. Tim Burton, "9". Jeg gledet meg sånn til den filmen og syns den så ut som om den kunne ha super-potensiale, men den gang ei. Ble skuffet. Animasjonen var absolutt ikke til å klage over, og den hadde sine sjarmerende øyeblikk, men historien var ingenting annet enn mislykket.

I morgen blir det gastroskopi på meg. Grugleder meg til det. Wish me luck!

Vakkert bilde:
whereveryouburnbyvalhallavania
/valhalla-vania

Voila. Et blogginnlegg til deg!

4 kommentarer

Angela

28.10.2009 kl.08:31

Hehe, har kje tid til å besøke min egen blogg engang.. :P Men eg lese alltid! :D

Lykke te!

René

28.10.2009 kl.10:54

ÆÆÆÆÆ LYKKE TIL!!! :O

Ronja

28.10.2009 kl.11:55

Lykke til! Går sikkert helt fint! :)

tinekatrine

28.10.2009 kl.13:42

ææææ, lykke til D:

og det var et fint bilde!

Skriv en ny kommentar

hits