Ååååå

Av og til blir jeg så overveldet over hvor mye fint jeg finner på DeviantArt. Noen dager bare sitter jeg å favoriserer og favoriserer. Noen dager orker jeg ikke se en gang, og favoriserer kun ting på forsiden. Men idag, åhhå, i dag:

getlostinherbackbyangelicaminier
©2009 *angelica-minier

I dag har det som vanlig vært kjedelig søndag. Altså, ikke kjedelig, men slapp. Jeg har vært hos Stian (sånn som jeg har gjort veldig mye av i denne uken). Vi sov lenge, så litt film, spilte litt gitar.

Jeg er også havnet i et lite valg-dilemma. Jeg har bodd i huset her hos min far hele mitt liv, og har en spesiell tilknytning til det. Jeg har veldig lyst å flytte, men samtidig, så har jeg egentlig ikke det. Mamma kommer til å kjøpe nytt hus nå om ikke så lenge, med egen hybel. Den får jeg lov å låne i et års tid, inntil grunnen til at jeg må flytte igjen inntreffer. Dette inngår i at jeg må gi fra meg mitt rom i dette huset, og vil mest sannsynligvis ikke få det igjen når jeg en tid må flytte tilbake hit. Jeg kunne blitt hos min mor, men jeg vet ikke om jeg vil det for jeg er så glad i rommet mitt jeg har nå men det får jeg altså ikke tilbake! (ble dette litt forrvirrende?)

Hva ville du gjort? jeg blir gal. seriøst

northbysunnyou
©2009 ~sunnyou

5 kommentarer

René

24.08.2009 kl.04:05

Du får jo et nytt, "ditt rom", da.

Pernille

24.08.2009 kl.08:52

Ja.. men det blir ikke det samme =/ egentlig så var det litt dumt av meg å skrive det. for ingen som skjønner det uansett xD det er noe med rommet jeg har nå som er så hjemmekoselig. jeg får ikke den følelsen noe annet sted.

Angela

24.08.2009 kl.11:17

Gjør det du har mest lyst til! ;D(Virke som du helst vil beholda det gamla?)

Ella

25.08.2009 kl.21:12

Så vanskelig! Men tro meg, du FÅR den hjemmefølelsen andre steder også! Og du må jo flytte hjemmefra en gang, så grei måte å ta første steget, hehe!

Tommy

30.08.2009 kl.03:31

forandring er deilig... kunne trengt det selv! eg sier bare go for it! (hvis ikkje, kan eg få den?) haha!

Skriv en ny kommentar

hits