Skiftende instilling

Det er noe av det vanskeligste en person kan gjøre tror jeg. Det å skifte instilling.

Tenk hvor mye en skiftende instilling har hjulpet personer før. Jeg har lest mye (tilfeldig) om folk som bare tenker de riktige tankene og deretter leges det som feiler dem til et bestemt punkt, bare ved hjelp av tankekraft. Det var en mann som hadde mange kreftsvulster i magen og sannsynligheten for at han skulle dø var veldig stor. Han nektet for at dette skulle skje, og simpelthen bare begynte å tenke. Tenke positivt. Etter et par måneder var svulstene skrumpet inn og kreften hadde nesten forlatt kroppen.

Er det sykt eller er det sykt?

Nå som jeg har feil instilling, så ville jeg, pessimissten av alle verdens pessimisster ment at det var en tilfeldighet.

Men jeg har bestemt meg for å skifte instilling. Jeg ser det allerede umulig.

Jeg vil bo et varmt sted igjen.
warmwaterbymrapril
©2008-2009 ~mr-april

Én kommentar

René

21.08.2009 kl.09:23

Åh, elsk på hele deg Pernille! Det er faktisk helt sannt at det å skifte innstilling og tenke seg til suksess fungerer. Som vi snakket om på facebook ang bruddet for halvt år siden, jeg skiftet innstilling på flekken. Og du vet jo hvordan det går! :) Det er mulig å lure sin egen hjerne med positive tanker. Har selv erfart at det er mulig, men det kan være veldig vanskelig hvis humøret eller andre momenter ødelegger innstillingen. Men hvis du bare fortsetter og fortsetter å tenke positivt, så merker du gjerne at alt rundt deg blir mer positivt. Høres helt teit ut, men det funker faktisk :P Denne kommentaren var litt rotete, gidder ikke lese gjennom igjen. Men serr, det funker. Bare forrandre innstillingen din. Jeg var en skikkelig pessimist før, men med hjelp fra alle "bli ny" bøkene Simen har kjøpt og puttet inn i meg har jeg lært å bli en litt pessimistisk opptimist, og det syntes jeg er mye bedre! HAHAH.

Skriv en ny kommentar

hits