Time passing

Det er rart hvordan jeg, som egentlig har så lite å fylle dagene med, likevel klarer å fylle dem på randen. Jeg har fremdeles ikke klart å finne fram samfunnsfag-boken (er det noen jeg kan låne den av forresten?), selv om jeg har eksamen 15.sept. og jeg har fremdeles ikke meldt meg på grunnkurs. Jeg har ikke klart å begynne med kroppsaktivitet og har heller ikke fått orden i hva jeg vil gjøre med jobben.

Dagene bare går.

Før jeg vet ord av det er hele året gått fra meg og jeg har ikke fått gjort halvparten av målet mitt en gang. Så står jeg der på døren ved NKF(??) med hodet fult av andre tanker, enn dem jeg skulle få unnagjort fra før av.

Jeg glemmer litt at det fremdeles bare er 17. August, men, bare se på været!

Jeg angret sekundet etter jeg satt meg på bussen fra Stian. Rommet mitt hjemme er bare kjipt og ensomt. Hvertfall i dag. Noen ganger skulle jeg ønske litt at jeg skulle på skolen alikevel.

1432

moronail.net er for deg som sitter overtrøtt kl. 2 på natten. Eller ikke.

3 kommentarer

René

18.08.2009 kl.18:20

Hahaha, Pernille, tusen takk for den siden. Jeg lo meg skakk i hjel i mange timer og det var så fint. BTW, har du lyst å henge litt i morgen? Jeg må lete rundt etter jobb, også kan vi ta en kaffe påforskjellige steder som belønning og stuffstuff. LUFF

Angela

18.08.2009 kl.23:50

Ohno, I'm hooked!! Ö

Ronja

19.08.2009 kl.02:05

Jeg har boken vi brukte, du kan godt få låne den! Jeg trenger den ikke dette året, uansett! :)

Skriv en ny kommentar

hits