Nei, vettu..

.. jeg må bare innrømme at, det går ikke bra. Jeg er fremdeles ut av meg pga den karakteren jeg fikk i muntlig media. Jeg er definitivt ikke fornøyd med meg selv og er unaturlig nedfor på grunn av det. Jeg har selvfølgelig ingen andre å skylde på enn meg selv, men jeg kan ikke noe for at jeg tenker: Når andre klarer, hvorfor klarer ikke jeg? Hva gjør jeg feil?

Prøver å trøste meg selv med at alt er over. Men det funker ikke helt.

En annen ting er at PCen min høres ut som den puster skikkelig tungt, og har harkete hals. Noe er gale, and I do nawt liek.
---------------------------------------
Har ingenting annet å bidra med enn disse to bildene (selv om jeg ligger 3 bak):

nr23
nr24
[Dette tok jeg bilde av pga. et søtt lite prosjekt som foregår her: OneMillionGiraffes]

7 kommentarer

Tommy

14.06.2009 kl.03:26

Man kan da ikke være god i alt eller hur? Jeg sluttet å prøve å være god i ting jeg ikkekan, jeg ble bare nedfor av å prøve og feile hele tiden. Nå tilbringer jeg dagene med å sove,se på House, Spise, og... ta bilder :) koser meg eg, selv om eg bor på landet for tiden...har minimalt kontakt med venner og slikt.. men.. jeg klarer meg.. her har jeg frisk luft iallefall..minimal trøst men... heck! :) Men ka eg skal gjøre når jeg går tom for House... det.. prolly kill me self.. neida, finner vel noe annet!Anyways, just my 2 cents.. Håper ting ordner seg.. med både deg og pc'n ("\(^.^)/")

petteeer

14.06.2009 kl.15:59

Standarddepresjoner det der, slapp av. Var deppa i sånn 1,5 år pga. et par elendige avgangskarakterer i første. Det verste med de karakterene var at det var at de fagene var lette. Er bare å vite at man alltids har en sjanse til å fikse på de senere, og at det er umulig å gjøre noe annet enn roe seg ned med et varmt bad og litt intens massasje. :)

Timmæh

14.06.2009 kl.20:22

Visste ikke at du led av depresjoner Pete. Jeg er sjokket.

Fred Rik

14.06.2009 kl.22:01

Enkelte er kreativt anlagt, andre styrer på med skolearbeid. I min verden høster førstnevnte størst respekt. Verden trenger flere folk med kunstnerisk integritet, som villig styrer unna kapitalismens stramme oksehud-pisk. Bedre at du kjører på med det du selv ønsker enn at samfunnets normer skal styre deg inn mot en ulykkelig, dog fremtidssikret, utdannelse som ingeniør. Technicolor > Teknokrati :)

Timmæh

14.06.2009 kl.22:43

Jeg skal bli ingeniør! Eller... vurderer det bare. 10hi. Men nu stikk jag på kino!

Pernille

14.06.2009 kl.22:53

Jo.. Takk for støtten, må si det fikk meg til å føle meg litt bedre :]

petteeer

14.06.2009 kl.23:15

T: Deprimert var vel kanskje å ta litt vel ekstremt i, men ble ganske trist hver gang jeg tenkte på dem. Drømte om tidsreiser, vin og vann. P: D(.d)2_:d4X

Skriv en ny kommentar

hits