Åh fy faen så dårlig..

... New moon ser ut. Twilight var sucky nok, og så fortsetter de faktisk på filmene. Det er helt ufattelig, utrolig. Jeg bare MÅTTE se traileren. Har du sett den? Vel se den, og få deg en god latter. Er det mulig å se så teit ut? Jeg skal ikke være for eplekjekk er og si at jeg kunne gjort en bedre jobb, men det skulle faen ikke forundre meg.

*wooza*

Nå må jeg fortsette på historieprøven. I'm failing, help meeeh.

16 kommentarer

Timmæh

04.06.2009 kl.17:13

Ingenting som var ekstraodinært nei. Men er en sånn type film som jeg må se uansett. :P

Alena

04.06.2009 kl.18:27

Jeg er uenig med deg, jeg synes at effektene som er brukt på filmen var utrolige.Og New Moon ser utrolig bra ut synes jeg!!!+ at filmen og bøkene er utrolig gode! og jeg tror ikke at du kunne klart å gjort bedre jobb selv (unnskyld) men jeg tenker bare, hvor mye penger de brukte på å lage en eneste film, det er en grunn til at de har fått så mange priser!

Pernille

04.06.2009 kl.22:39

Hahahah, jeg bare ler. Det er ingenting originalt eller interessant med de filmene. Skuespillerene gjør en forferdelig dårlig jobb, og handlingen er gørr kjedelig. Jeg er enig at effekten med ulven i slutten på traileren var helt ok. Men det veier desverre ikke opp for resten av den!Den første boken var helt ok, jeg slukte den som resten av jentene i verden. Men jo merjeg leste serien, jo verre ble det. De tre siste bøkene var like tjukk som bibelen menhadde så vidt en eneste handling. Hun repeterer seg konstant. Det eneste forfatterenskriver ned er tankene og fantasiene sine. Det er akkurat som når noen skalfortelle deg hva de har drømt en natt, men egentlig så er det bare de selv som forteller som syns det underholdene å høre på. Jeg sier ikke jeg kunne gjort en bedre jobb, men har likevel muligheten til å kritisere enfilm på samme måte som en hvilken som helst ikke-filmskapende kritiker.

tinekatrine

04.06.2009 kl.23:09

når du sier sånn vil jeg ikke se den :( dumme regisører

tinekatrine

04.06.2009 kl.23:51

jaa, enig! jeg så den på kinoen og tenke "ok, den var jo ikke så ille da". for jeg er ganske skeptisk når bøker blir til filmer, og føler de kunne gjort den mye bedre. Et halvt år senere så jeg den på nytt, og jeg holdt på å sovne. Den er jo så sykt kjedelig! Og Manuset suger. Og skuespillerne.. jah... Hva med å bare la bøker være bøker?

René

05.06.2009 kl.00:38

I KNOWWW!!!! XD Herregud, det var helt grusomt!

FrHoTo

05.06.2009 kl.00:44

Har nok provosert mang en uberettiget sjel med mine kommentarer angående åndsverk, men aldri har noen vært mer i sin rett når de kritiserer dårlig film som baserer seg på ikke annet enn dårlig pop-kultur. Faren for å fremstå som en arrogant kødd er meg overhengende alle våketimer i døgnet, men helt seriøst! Twilight? At dette har slått an som et pop-kulturelt fenomen er for meg bortimot sjokkerende. Disse filmene representerer alt som er galt med USA, og det kvelertak kapitalismen har på filmen som kunstform. Det er dessverre ikke bare filmverdenen som korrumperes av pengegriske konserner som pumper ut spesialeffekt-filmer med dårlige historier, manus og skuespillerprestasjoner - lignende eksempler er å finne i musikkbransjen, hvor underholdere(unnlater bevisst å skrive artister pga ordets opphav) som Hannah Montana og Jonas Brothers har vokst seg store, uten egentlig å ha noe å tilføye omverdenen.Om forfatteren hadde brukt mer tid på å skrive om ting som inspirerte, og faktisk tok seg tid til å tillegge karakterene sine psykososiale aspekter hadde det kanskje blitt interessant. Slik det er nå blir som å sette en dårlig raga på repeat - etter noen minutter griper du etter geværet. At finanskrisen traff Hollywood hardt i mellomgulvet er tydelig. Men at de i desperat søken etter noe som kan tilnærme seg suksessen LOTR og HP oppnådde, absolutt skal pumpe ut alt mulig skvip som omhandler overnaturlige vesener taler meg midt imot. Det hadde ikke skadet å vise en film med litt sjel og tankegang bak, men det ser ut som det er lettere sagt enn gjort. Får vel ta saken i egne hender. Hvis det skulle falle meg inn å tjene litt ekstra penger kan jeg jo evt skrive et manus til en film som omhandler evnukker med overnaturlige evner, det hadde nok slått an!PS! Syntes innlegget til Pernille var en bra start på en parodi av disse latterbombene. Oppriktighet kom ihvertfall til syne. PS2! Natten bruker jeg til å skrive så mye som mulig, og dagen til rettskriving. Dere får unnskylde dårlig grammatikk etc. PS3! Det er godt mulig dette innlegget inneholder hykleri, i og med at jeg bare skriver det jeg tenker og føler akkurat nå. Bær med meg.

Timmæh

05.06.2009 kl.01:31

Haha

René

06.06.2009 kl.13:45

Har du prøvd?! :S

Michelle

06.06.2009 kl.15:05

Det er jo faktisk ikke en trailer da, er bare et første utkast med klipp fra filmen.Tror ikke de er ferdige å filme engang?Tror nok ikke du blir like skuffet når den egentlige traileren kommer ut.Men jeg er enig, fikk ikke akkurat et godt inntrykk av filmen utifra de klippene.

Ella

06.06.2009 kl.21:33

Første filmen var ikke dårlig. Mulig du ikke likte den, men den var ikke dårlig. Haddevært litt bedre uten "svosj" effektene når de løp, etc. Og kan ikke dømme neste filmenetter traileren.For å være en type ungdoms-vampyr film, likte jeg den! Men skulle det vært en bisarrfilm, ala David Lynch sine, hadde det vært skuff. Men jeg tror de fikk filmen akkurat somde ville. Filmen er ikke revolusjonerende, men ikke dårlig.

Pernille

06.06.2009 kl.22:28

Michelle: Jeg ble ikke skuffet, fordi jeg forventet ingenting. Jeg har ikke lyst å se filmen. Jeg dømmer den nye filmen etter hvordan den forrige var, og fordi jeg vet handlingeni boken. Ella: Den var dårlig på mange måter, over halve castingen kunne ikke spille, handlingen erkjedelig, effektene er dårlig og veldig lite spennende. Kanskje jeg har et høyt krav tilhvordan filmer skal være. Men så er jeg sånn at jeg føler jeg må få noe ut av en film for åkaste bort tid på den, utenom de gangene jeg har lyst å bare bli lettere underholdt. Desverre ble jeg heller ikke underholdt av filmen!Det er selvfølgelig lov å ha forskjellige meninger om det, og folk har forskjellig filmsmak, men jeg er enig med Tombra sin kommentar. Jeg tror jeg er enda mer irritert over utviklingentil filmen, og hvordan så mange folk oppsluker den som om det er et stort og nytt fenomen, enn selve filmen. Det er jo tydelig at det er et "romantisk" drama, men der slo den også helt feil. Romantikkenoser av sex, og ikke faktisk kjærlighet. Alt er så forbanna overfladisk. Skal man se kjærlighet, så foreslår jeg at alle sammen setter seg ned å ser "Stolthet og fordom" eller "Sammen er vi mindre alene..." eller noe..

Ella

06.06.2009 kl.23:03

Kjærlighet selger ikke, sex selger.

Pernille

06.06.2009 kl.23:11

Forrige gang jeg sjekket, var Stolthet og fordom nominert til 4 oscar, og er kalt den bestekjærlighetshistorien noen gang. Den har ikke et hint av sex i seg en gang. Men ja, sex selger. bare så synd det ikke er med kvalitet en gang!

Ella

07.06.2009 kl.00:49

Da er målgruppen gjerne ikke 15 år gamle jenter, som i Twilight.

Pernille

07.06.2009 kl.12:00

Målgruppen til Stolthet og fordom er fra man er smart nok til å tenke og oppover...

Skriv en ny kommentar

hits