Kvakk

I dag da jeg gikk hjem fra skolen, så jeg lengre opp i gaten at det vandret fem ender langs veien. Vi har ingen elver i nærheten så dette syns jeg var finurlig. Jeg måtte le, for de var så søt. De så så fortumlet ut der de gikk, helt på villspor. Jeg skulle litt ønske jeg hadde kamera der og da.

Da Tine skulle hjem, spurte hun plutselig hvorfor i alle dager det stod fem ender rett utenfor huset vårt. Og tilfeldigvis akkurat huset vårt. Jeg løp å hentet kamera og tok et par bilder. Ender er kjempe søt. Spesielt når de går. Eller, vagger, rettere sagt. Noen av dem tror jeg ble litt irriterert, for de jaget meg plutselig vekk, og kvekket høylytt. De skal visst bite ganske hardt..

Bilde nr 9:
and

Nynorsk eksamen i dag gikk innholdsmessig helt greit, men selve nynorsken kommer til å trekke alt annet langt ned. Jeg ble overrasket da det var en oppgave om å skrive novelle. Jeg syns det var perfekt. Det var en smule vanskelig (med tanke på at det er flere år siden jeg har skrevet en skjønnlitterær tekst i skolesammenheng, og at noveller har en tendens til å bli superpersonlig.) så jeg stjal litt fra mine tidligere idéer og tekster.

2 kommentarer

Atle

27.05.2009 kl.18:44

Så fint bilde :D

drue

27.05.2009 kl.21:25

Åe, pent bilde! :D Har du prøvd raw-format? :)

Skriv en ny kommentar

hits