Film er.. fantastisk.

Jeg kjøpte fem nye DVDer i dag igjen. Alle for 39kr stk, og dessverre brukt. Men jeg har lov å returnere hvis noe var gale. Jeg syns det var ordentlig fin deal, for det var så mange gode filmer der som aldri blir solgt ubrukt til den prisen.

Disse kjøpte jeg:
The Lost Boys, Monster, Lucky Number Slevin, Tomb Rider (je, har ikke sett den xD) og Lords of Dogtown.

Jeg hang og slang rundt i byn med Stian og Sindre i dag i et par timer, og jeg har endelg fått levert søknad til Carlings. Nå krysser jeg virkelig fingrene.

Ellers så var jeg hos reguleringstannlegen, der hadde jeg ikke vært siden før jeg dro til USA. Så det var på tide. Men det jeg fikk beskjed om var at jeg fremdeles ikke kunne få av "platen" bak de tennene nede før visdomstennene hadde komt ut. Så da må jeg gå med den i 2 år til, altså til sammen 6 år. Det er lenge.

Her er bilde nr 2:
water

Dette prosjektet blir virkelig en utfordring. Jeg kommer meg ikke ut etter sånne lange dager, så jeg må finne på noe kreativt hjemme. Og det er ikke lett av og til. Må begynne å ta med kameraet I think...
-------------------------------------------------------------------------------

I bought 5 new DVDs again. Each one for about 5 bucks. They were unfortunately used, but I was alowed to return them if something was wrong. I think that's a pretty good deal, cause there was a lot of movies you wouldn't be able to get for that price, used.

I bought: Lost boys, Monster, Lucky Number Slevin, Tomb Rider and Lords of Dogtown.

I hung out with Stian and Sindre for a couple of hours today. I've finally delivered my Carlings app. I'm crossing my arms and legs.


I started a photo project yesterday, where the deal is to take a picture everyday for a year. this was the second shot.

3 kommentarer

Martine

20.05.2009 kl.20:17

:O Bildet ditt var hot :D

René

20.05.2009 kl.20:33

Likte bildet ditt godt! :D

Stian

21.05.2009 kl.14:41

fett bilde ;o)

Skriv en ny kommentar

hits