Classic crime

I går var jeg på skikkelig handletur. Jeg har fått så mye gjort som jeg har utsatt. Det er min spesialitet. Jeg utsetter alt, alltid. Men i går, kjøpte jeg meg hard disk, singlett, veske, belte, notatbok, kamera-veske og DVDer (deUSYNLIGE, La Vie En Rose og Big fish). I dag klarte jeg endelig å ringe til tannlegen og skal senere ut å fikse ny kommode til rommet. Jeg har skrevet ferdig jobbsøknad, og skal ut å lever den i morgen. 

Livet er egentlig ganske greit. Det er lenge siden jeg har kjøpt ting uten å få dårlig samvittighet.

Jeg har overraskende fremdeles penger igjen, og har så ufattelig lyst å dra på Norway Rock festival i sommer siden jeg ikke skal noe akkurat de dagene. Men jeg har ingen å dra med. Vær med meg snille du?

Sommeren er rett rundt hjørnet...

Jeg er hektet på The classic crime:


-------------------------

Yesterday I did some shopping. I bought a Hard drive, bag, tanktop, a belt, note book, camera bag, and three DVD's (Troubled Water, La vie en rose and Big Fish). I finally called the dentist, and are going to fix new drawrs for my room. I also finished the job application and are going to deliver it tomorrow.

Life is pretty alright.

I suprisingly have money left too, and I really want to go to Norway Rock festival this summer. But I don't have anyone to go with. Please go with me?


The summer is right around the corner!

3 kommentarer

René

19.05.2009 kl.17:51

Åe de filmene er fine ^^

drue

19.05.2009 kl.22:30

SV: Egentlig var det øverste bildet et tegn på fjortiskjærlighet og klisjékjærestebilder. Men jeg kunne ikke akkurat legge ut andres bilder, så jeg lagde mitt eget xD

Angela

20.05.2009 kl.19:12

Sko kje Stian verr med da?

Skriv en ny kommentar

hits