Da var det over..

Jeg kom opp i nynorsk på eksamen. Jeg skrev egentlig hele dette innlegget på nynorsk. Men det var så super stress. Så jeg gav blaffen og begynte på nytt.

Ja, blogg.no har vært nede, så jeg har ikke kunnet fortelle om de fantastiske opplevelsene jeg har hatt siden sist. For å være helt ærlig så har det ikke være så grusomt spennende. Men likevel.

Fredag hadde jeg en heidundrene grillfest. Det var veldig gøy! bortsett fra et par hendelser som jeg helst vil glemme. resten av bildene kan du se her, eller bare trykk på bildet.

grillings 074


Lørdag var ikke mindre gøy. Da så noen av oss Turboneger. De var sykt god live, jeg koste meg gløgg i hjel (eller hva de nå sier). Jeg fikk ikke tatt så masse bilder, men du vet vel hvordan de ser ut?

Ja, 17 mai i dag. Siste dagen som Russ. Jeg våknet hoss Angela for andre gang denne uken. Sliten stod vi opp å dro til byn. Vi stod i omtrent 2 timer å ventet på at det skulle gå i gang. Da vi endelig begynte var vi jo allerede døtrøtt i bena. Stemingen gikk litt opp og ned, men okei var det. Etterpå satt vi litt på festplassen inntil jeg gikk hjem og dusjet. Så stakk jeg på Grillings hos Carr. Det var koslig, men jeg var så trøtt, så jeg gikk heller hjem.

Så nå skal jeg legge meg litt tidlig. Beklager for babling, men orker ikke gå så dypt til verks i dag.

Greit, jeg irriterer meg over ting jeg ikke fikk gjort nå i russetiden. det har vært en fin opplevelse, men jeg er ikke like trist som andre for at det er over. Faktisk så gleder jeg meg en god del til å slenge på jeansen.

2 kommentarer

Stian

18.05.2009 kl.01:35

Amen! Skal bli digg å chille skikkelig ned xD

Ella

18.05.2009 kl.11:04

Høres ut som om du hadde en gøy 15, 16 og 17 mai da, hehe!

Skriv en ny kommentar

hits