Intellectual engineer

Click to view my Personality Profile page

Hmh, det var da ikke overraskende.

Nå begynne hele kroppen å si i fra, jeg er på vei til å bli syk, og det MIDT i russeuken. Jeg hadde jo bestemt meg for å rive meg løs fra min "introverted" tilværelse og faktisk bli med ut!

I går hadde jeg fryktelig vondt i bena etter en stund. René, Martine og jeg spankulerte rundt i byn, gjorde ingenting og spiste is. Vi hadde også en flott samtale med en lyktestolpe som het Tor. Han hadde et forhold til lyktestolpen over gaten, men jammen gikk det dårlig, siden de aldri kunne møtes!

Så etter mye om og men, dro jeg en liten tur til U-Pihl for å leke sosial. Der følte jeg meg utilpass, og dro derfor hjem i halv elleve tiden. Tine ble sikkert takknemlig for at fluen aka meg, som hang på henne hele kvelden, endelig fløy vekk.

I dag er det beach party på exoDUST. Neida, exodus. vi har lov å like exodus i russetiden. 

3 kommentarer

Angela

12.05.2009 kl.11:05

BEEEEACHPAAARTY!!!

Karina

12.05.2009 kl.18:50

SV: Akkurat det samme sa de til meg. Angst. Kan bare si det slik at det tar tid, men det blir bedre:)

Karina

12.05.2009 kl.23:22

SV: Ja, det også, men jeg var også veldig, veldig mye kvalm. Og mest når jeg ikke var hjemme, så da sier det seg nesten selv at det ikke bare er fysisk i alle fall. Ja, jeg har ikke kommet så langt, jeg har egentlig lært å takle det til en viss grad selv, men det er nok veldig lurt ja. Jeg er på vei!

Skriv en ny kommentar

hits