Vekk

Åååh, ta meg med et sted! Jeg vil vekk. Jeg vil ikke mer skole. Nå vil jeg gjerne vinne masse penger, så jeg kan dra på interrail.. eller kanskje bare et langhelg til Paris, deretter ta fly direkte til London. Så litt senere, i sommerferien, så kunne jeg tatt meg de allerede planlagte turene til Lyngør og Spania, men mellom der skulle jeg klart å presse meg inn på et par festivaler. Når høsten så kommer, skal jeg på konserter her og der i England. Kanskje evt, tatt en juletur til USA.

Men da må noen veldig heldige personer kjøpe meg et flax-lodd. Jeg skulle blitt kjæresten til Fetter Anton, om han hadde vært virkelig.

Jeg sitter hvertfall å hører på The Kooks. Man hører bare på The Kooks når man er i sommerhumør. Nå vil jeg så gjerne få en litt sånn "oi-det-er-6-uker-til-sommerferien-følelse".

Jeg trodde russ kommet til å være noe for meg. Jeg skulle i hvertfall lage det noe for meg, men det ble ikke sånn. Russ er ikke noe for meg. Ja jeg elsker å feste av og til, og når jeg først fester, så fester jeg og det er gøy til tider, men akkurat for øyeblikket orker jeg ikke presset på å ha det gøy. Stress. Alle skal til kongeparken og jeg sitter igjen her. HeiHei.

I går sov noen av oss på skolen, det var koselig, men litt trøttig:
(hittil har jeg tatt 18 knuter)

russ09 012

russ09 013

russ09 036

russ09 040

-------------------------------------------------

Aaah! take me somewhere. I want away. No more school. I want to win a whole lot of money. Then I would go to Paris.. right after fly directly to London. Then.. a little later, I would take my already planned trips to Lyngør and Spain. But in between I would go to a couple or more festivals. When the fall came, I would go to concerts in England and maybe take a trip over to the US.

But then I would have to get a very lucky person to win them for me.

I thought Russ would be for me. I was at least suppose to
make it fun for myself, but I'm sad to say I haven't succeeded. Yes, I do love to party sometimes, and when I start to party I really start to party. But right now, I just don't feel the Russ thing.

Yesterday we slept at school. It was fun!

Én kommentar

marteh

08.05.2009 kl.08:54

the kooks er fineste sommermusikken (hjærte hjærte!)

Skriv en ny kommentar

hits