Etter den 134 gangen..

.. så forstår jeg at jeg må kjøpe meg en hard disk. Blue screen of death skal visst crashe hele PCN, og jeg har fått en blå skjerm med masse rart dataspråk på mange ganger, men det har aldri skjedd noe drastisk.

I sted da jeg satt å irriterte meg over at ting gikk tregt, så jeg plutselig igjen denne blå grusomme skjermen enda en gang, og min kjære Acer gikk av. Heldigvis var det en ulv, ulv situasjon.

Men.. jeg er vettskremt, og forstår nå the importance av back up! selvsagt har jeg de fleste bildene mine på brente CD'er, men det duger ikke når jeg fremdeles har en hel haug med musikk, og bilder jeg har laget ++. Skummelt hvor mye av livet som ligger på en PC (evt. MAC) eller hva?

Min evige fascinasjon (og du har vel sikkert forstått at jeg liker oransj - og gulfarger):
3729e0133e07ed1c59a6780dfcc084e2
©2009 ~NoirFeu

Forstår jeg det rett, kommer jeg meg ikke i seng før sent i dag. Langhelgen var sen denne gangen.

I går var det fest, og det var utrolig kjekt. Jeg har gangsperr i nakken! av alle ting. Men vi headbanget en god del, så der tror jeg grunnen ligger.


[Stonegard - Arrows]

----------------

I understand now the importance of back up, after having ANOTHER blue screen of death type of thing. I'm gonna buy myself a hard disk now, I really have to. One day it'll all go poof, and I'll be a dead woman.

Yesterday I were at a party. It was awesome. My neck is all sore, cause we were headbanging a lot.

3 kommentarer

Tommy

03.05.2009 kl.23:51

harddisk er lurt å ha :) Jeg driver ikke med backup.. jeg har heller INGENTING på macen og ALT på harddisken, såeh, jeg stoler mer på harddisken 0.o Nå har jeg 2... en på 500gb som er full, og en på 1000gb som jeg skal fylle... meh! Absolutt å anbefale å lage deg et arkiv med det viktige i livet ditt på en ekstern harddisk jah :)

Stian

04.05.2009 kl.01:08

har ingen backuper av noe, liker å gamble :D (les "alt for lat")likte btw bildet, var veldi stili med de fargene! "NoirFeu" = pro xD

Angela

04.05.2009 kl.10:26

Eg og har "gangsperr" i nakken aka pain.. :P

Skriv en ny kommentar

hits