Russ = Gøy

Russen handler ikke bare om festing. Festing, alkohol og å være jævlig. De fleste mener russetiden handler om bare om det. Neineinei. Russetiden handler om å ha det GØY. Hvis du har det GØY mens du fester hardt. Så har du en vellykket russetid. Har du det GØY mens du tar det rolig, og ikke oppfører deg helt motbydelig. Så har du en vellykket russetid!

Jeg blir så sint. Når jeg sier til folk som aldri har møtt meg før at jeg er edruruss, så ser de på meg som om jeg er den lameassen. Som om det faktisk er helt obligatorisk at man SKAL drikke gjennom russetiden, og hvis man ikke gjør det så er man kristen.

Ikke faen om jeg er kristen! helvete. (det var min respons til dem som snakket om hvor dumt det var at jeg ikke drakk)

Noen respekterer det, og det respekterer jeg. Men jeg syns det er synd at det har blitt sånn. Det er til og med folk som ikke orker å være russ "fordi det ikke er noe for dem". Der har du et godt eksempel på hvordan enkelte føler press på å måtte ligge dritings i en veikant hvis de har på seg rød bukse med strykemerker på.

Nå er dealen at jeg velger å ikke drikke fordi jeg blir så dårlig. Men uansett om jeg hadde drukket, så hadde jeg tatt det ganske rolig.

RUSSEDÅPEN, var utrolig gøy. Jeg var ikke så veldig dårlig, så det var lettere å konsentrere seg litt. Vi festet i Nipedalen til rundt elleve. Vi skulle egentlig ta turen til Exodus, men køen der var jævlig, og jeg var trøtt. Så møtte jeg René og Martine. Jeg hadde ikke sånn veldig lyst å dra hjem, så vi gikk til noen venner av dem.

Litt bilder:

russ09 035
russ09 037
russ09 069

4 kommentarer

pete

26.04.2009 kl.18:47

iskaldt å ikke drikke da! Trenger ikke nødvendigvis etanol i årene for å ha det moro, og i tillegg slipper man hang-overs:D

Angela

27.04.2009 kl.00:11

Iknow, det e så sinnsykt kjekt! :D

Tommy

27.04.2009 kl.23:56

Synes det er tøft gjort eg! skjønner det at du blir dårlig og sånn av det.. men faen.. hadde det vært meg så hadde eg vel bukket under av presset på en eller annen måte! restecpa!

vilde

03.05.2009 kl.23:48

Hallelujah (eller helvette), visst fanden kan man være russ og ha det gøy uten å drikke! Tror enkelte har misforstått noe grundig. Jeez..

Skriv en ny kommentar

hits