Påsken

Jeg bestemte meg, som sagt, at jeg ville være med opp på hytten på Voss i et par dager. Min mor og jeg dro opp tidlig påskeaften. Med en gang jeg kom opp begynte jeg å kjede meg. Men du vet, det skal visst være godt å kjede seg av og til. Hvertfall med tanke på hvor mye jeg stresser.

Vi fant ut at årsaken til hodepinen min mest sannsynligvis var pga stiv nakke (stress). Nakken er hovven. Jeg har aldri tenkt over dette. Men deilig å vite egentlig hva som kan være løsningen på et par problemer.

På vei opp kjørte jeg snøscooter. (med Johnny rett bak meg selvfølgelig):
hyttenpske09 006f

Kl. 4 gikk vi ned på stølen for å heie litt i påskerennet:
hyttenpske09 054

Så spiste vi pinnekjøtt, noe som var så godt at jeg nesten sprengte etterpå. Snop var også obligatorisk på denne turen.

hyttenpske09 071

Jeg tok også en god del bilder rundt om hytten. Men det er for det meste bare fjell og snø! vakkert er det hvertfall, og jeg er superstolt av at vi har en sånn hytte. Det er den mest hyttete hytten jeg har vært borti. Vi har ikke strøm (men det skal vi få nå, etter 10 år), vi har ikke ordentlig do eller dusj. Den ligger på en støl, en ordentlig støl laaangt oppi fjellet. Det ligger ganske få hytter rundt om og vi har en stor elv nedenfor. Jeg liker den best om sommeren, da kan man bade i elven (eller mye bedre: en "blå oase" litt oppi fjellet, som vi fant for et par år siden), man kan grille ute og sitte rundt bål..

Og fordi jeg har vokst opp med sånn hytte, føler jeg at alt annet er fusk.

YAY til god påskefølelse på hytte, og YAY til å komme hjem til finvær ordentlig dusj (selv om det bare er gått to dager.. vi pleide å tilbringe en hel uke der før jeg sluttet å besøke.)

hyttenpske09 013
hyttenpske09 103

6 kommentarer

paaytt

13.04.2009 kl.15:47

kewle pics azz

paaytt

13.04.2009 kl.16:00

no sarcasm intended altså :D

Stian

13.04.2009 kl.21:50

Høres mat ut:)Vi burde dra opp dit om sommeren!Bra du fant ut av den hodepinen då ;)

René

13.04.2009 kl.22:04

Vi har også ekte hytte! Vi må hente vann i elven og har ikke noe strøm. Bare sånn sol-panel slik at vi kan se noe på kjøkkenet og soverommet om nettene. Ellers bruker vi stearinlys, parafinlamper og lommelykt. Komfyren går på gass, så klart. Vi har en elv, som fører til en foss, som går videre til et stort vann med masse fisker og supert for bading! Det er ganske perfekt, og jeg vil ikke ha strøm der!

Vebjørn

14.04.2009 kl.20:03

Då vil eg påstå at det er på tide ;-D

Pia Emilie

17.04.2009 kl.01:57

haha.. tøffen

Skriv en ny kommentar

hits