Jeg forlater the suburban..

.. og tar meg to eller tre dager på hytten på Voss. Jeg har ikke vært der på to år. Jeg har så vidt sett snø på to år (jaja, utenom de få dagene det la seg i Bergen).

Jeg forlater da også PCN min. Jeg vurderte å ta den med, for å se videre på Sex og singelliv. Men bestemte meg for at det var uaktuelt. Når man er på hytten så er man på hytten. Da tar man med seg bøker, spiller brettspill, finner på kreative ting og går turer (hahah, turer!). Det blir deilig! pluss at været er fantastisk. 16 grader!

Jeg gleder meg til å kjøre snøscooter igjen. Det eneste jeg gruer meg litt til er å sove i den hytten. Jeg pleide å være ufattelig redd for mørket. Jeg er ikke det nå lenger.... her hjemme. Hytten er noe helt annet. Vi bor laaaangt opp på fjellet, med få naboer. Det er stummørkt om natten, fordi vi ikke har strøm. Så sånn er det å være pingle.

Gårsdagen gikk først i å se Sex og singelliv. Jeg ser det nå jeg også, men det jeg fant ut av å se på sesongene i én helhet er at... jeg har allerede sett alt! for lenge siden! bare litt sånn fram og tilbake.

Senere på kvelden gikk jeg på fest hos Stian, det ble kort visitt, pga påskeruter. Men da jeg kom til byn hadde jeg veldig lite lyst å gå hjem, så jeg kontaktet noen andre venninner som skulle ut. Jeg møtte aldri dem, men dultet borti bekjentskap likevel, og ble med dem inn på Champions og danset meg svett. yessda.

Thrice - Open Water

------------------------

I'm leaving the suburban. I'm gonna go to the cabin in Voss for some days. I haven't been there in two years. I'm then of course also leaving my computer. I considered taking it with me, to watch the rest of Sex and the city. But I decided not to. When you're at a cabin, you're at a cabin. You bring books, play boardgames, do creative stuff and hike. (haha, did I say hike?) It's gonna be lovely. Especially since the weather is so nice.

Yesterday,  I watched a lot of Sex and the city. Then later on I went to a party. I couldn't stay for long, cause of the bus but when I came downtown, I didn't want to go home. So I contacted some friends who were going out. I never did meet them, but I did bump into someone else I knew and went with them in to Champions, I danced a lot and had fun!

2 kommentarer

Vebjørn

10.04.2009 kl.17:49

Åå, ta meg med til både fjell og snøscooter - gud som er savnar ei skikkelig påske!

René

10.04.2009 kl.21:23

Jeg følte det samme når jeg så sex og singelliv. Det søg litt, og samtidig kom store deler av handlingen fram, som ødelagte mye av handlingen som foregikk. Jeg visste liksom at Steve og Miranda kom til å gifte seg og få barn, så selv om han var ute av bildet og Miranda datet andre, så visste jeg jo innerst inne at de skulle dulte borti hverandre senere.

Skriv en ny kommentar

hits