Overload

Ja, som du ser så har jeg skiftet header igjen. Jeg ble grådig fort lei den andre, for ikke å snakke om å møte trynet hver gang jeg gikk innpå. Så nå har jeg en header med favorittbildet og favorittsitatet mitt. Fint fint. Vi sier det er en midlertidig løsning.

I dag skulle jeg egentlig endelig bli ferdig med særemne. Men jeg klarte å kaste opp å litt så forskjellig. Så jeg måtte bare droppe det i dag.

Har dere noen gang blitt så overrumplet med rare følelser at dere har følt dere dårlig? (da tenker jeg ikke sånn kjærlighetssorg eller noe, for det vet jeg går an, men andre type greier..)
Jeg er nesten sikker på at det var det som skjedde i dag. Jeg voknet opp av en ufattelig rar (men realistisk) drøm. Da jeg begynte å tenke på den, kom det en "bølge" av følelser i magen som resulterte i kvalme. Jeg ble bare dårligere og dårligere, så kastet jeg opp.

Nå føler jeg meg "helt fin".

Merkeliiigt.

Jeg hører ikke på Magnet, men akkurat denne sangen er nydelig (jeg finner ikke bedre versjon):


-------------------------------------

Today I was suppose to have a very important "write-day" at school, but I got sick and had to throw up and everything.

Have you ever been so overwhelmed with feelings that you felt sick?
I'm almost certain that was what happened today. I woke up of this very weird (but realistic) dream. When I started thinking about it, a wave of feelings came over me, like an ache. It just got worse and worse, and after a while I threw up.

Now, I feel fine. It's so strange.

Én kommentar

René

02.04.2009 kl.22:16

Jeg tror jeg forstår hva du mener med de følelse greiene. Men er ikke sikker.

Skriv en ny kommentar

hits