Tror du på mirakler? Ikke i dag.

Jeg ser på Amélie. Det var en stund siden nå... ca én måned. Jeg ser den minst én gang i måneden. Du skjønner sikkert ikke hvordan jeg ikke kan gå lei, men det har seg sånn at. Jeg blir faktisk ikke lei. Det er en vakker, vakker film.

"Mislykket. Det lærer oss at livet bare er et forstadium, en endeløs prøvelse på en forestilling som ikke vil finne sted."

Dagen i dag har gått ut på å få gjort Portfolioen til Media. Jeg er ikke fornøyd, den er bedre enn ingenting, I guess.

Jeg syns det er rart at det er påskeferie om én uke. Jeg føler vi nettopp hadde vinterferie. Men jeg klager ikke, for å si det sånn.

Hver gang jeg har sett Amélie har jeg så lyst å dra til Paris. Selvfølgelig har jeg alltid hatt lyst å dra der, men når jeg ser den filmen får jeg bare enda mer lyst. Jeg tenkte siden jeg har friår neste år, at jeg tar en langhelg i Paris. Jeg er 100% motivert til å spare.

Hvem vil være med?

--------------------------------------------------------

I'm watching Amélie. It's been a while... about a month. I watch that movie at least once a month. You probably don't understand how I can't be tired of it, but it's just that. I just don't get tired of it. It's such a beautiful movie.

Today, I've just been working on my portfolio for mediaclass. I'm not happy, but it's better than nothing, I guess.

Everytime I watch Amélie I want to go to Paris. Of course I've always wanted to go, but when I watch that movie I just want it even more. I was thinking that, since I'm out of school next year, I could have a long weekend in Paris. I'm 100% motivated to save.

Who wants to go?

2 kommentarer

Mariel

29.03.2009 kl.23:56

Jeg er lett med!:D

René

30.03.2009 kl.00:03

For en fin idé! :D Jeg blir med!

Skriv en ny kommentar

hits