Historisk

Oioioioi. Jeg sa at gårsdagen var den slappeste skoledagen i manns minne? jeg mente i dag. Dagen i dag var enda bedre. Vi bare valset litt rundt i Laksevåg, for å se på "historiske" ting. Dette tok en stund, men var definitivt ikke gale. Bare kaldt!
historisk 021

Senere, etter en times tid med fukling av div. programmer på en PC, fordi filmen vi skulle se hakket, fikk vi den i gang. Jeg likte filmen veldig godt. Vi så Pianisten.

Rett etter skolen ble jeg med Angela hjem, siden vi skulle på åpent hus på NKF litt senere. Jeg likte veldig godt skolen, og det skulle ikke forundre meg om jeg begynte der.

Jeg kjenner jeg har vært separert med "lidenskapen" min for film i en veldig god stund. Med én gang folk begynner å snakke om det, kommer den følelsen tilbake, og jeg blir ufattelig engasjert og vil helst ikke vente. Det var det som skjedde i dag. Jeg var usikker på om jeg bare skulle se hvordan Grafisk design hadde vært. Men bestemte meg for Film, fordi det er det jeg alltid har planlagt å gjøre. Når de snakket om det, fikk jeg litt lyst å bare begynne der neste år.

Men jeg må ta et friår pga alt det tullet jeg må fikse, som sertifikat, samfunnsfag, tjene penger osv.

KOSLIG.

2 kommentarer

Mariel

26.03.2009 kl.23:01

Meg og Maya er lonere:D

Tommy

28.03.2009 kl.20:27

faenfaenfaen.. eg må komme meg på skolen mer.. dere har jo gjort gøye ting jo.. og eg og ville jo på NKF! Hvorfor visste ikke je om dette? 0.o åja, stemmer, jeg sov til klokken 16! dammit... at det går ann :/

Skriv en ny kommentar

hits