Det er ikke vår.. okei?

Jeg tror folk har en tendens til å være litt for optimistisk, og naiv når det gjelder dette vår greiene. Jeg som person er utrolig opptatt av været av en eller annen grunn. Humøret og hvordan jeg er akkurat en dag blir ofte veldig påvirket av været. (jada, jeg vet dette gjelder de fleste, men jeg føler det har en ekstra effekt på meg).

Men som person er jeg også veldig pessimisstisk. Og er man pessimisstisk er man realistisk.. på en måte.  Jeg vil ikke la forhåpningene mine bli lurt trill rundt til å være for høy. Jeg blir så umåtelig lett skuffet.

Det jeg prøver å si er at, jeg tror definitivt ikke våren er kommet enda. Det er tross alt fremdeles 0 - 4 grader ute, selv om solen er framme! Vårvær må ha passert minst 8 grader. 4 grader er stor forskjell det.

Mars er også en vårmåned, men værmessig, nå, så er det ikke vår.

Jeg ler litt når jeg går i byn, for jeg legger merke til alle menneskene som blånekter at det fremdeles faktisk er på nippet til å snø. Jeg måtte legge fra meg skinnjakken etter den etterlengte bruken de siste dagene, da jeg våknet opp i dag uten å kunne svelge.

Så ha tolmodighet folkens, et par uker til nå, SÅ kan man finne fram vårjakken.

4 kommentarer

René

24.03.2009 kl.19:09

Haha. Kan du ikke bare nyte solen istedenfor å tenke på at den kan forsvinne? :P

Pernille

24.03.2009 kl.22:19

joja. gjør jo det! men du skjønner? xD

Mariel

24.03.2009 kl.23:48

Det ER vår!

Christine

24.03.2009 kl.23:50

Når jeg gikk av bussen i dag snødde det hjemme, og det eneste som gikk rundt i hodet mitt var "HELVETE PERNILLE!!!" xD

Skriv en ny kommentar

hits