Fredagen som var

Som alt annet her i verden begynner blogging å kjede meg. Men jeg tror ikke det bare er bloggingen. Alt annet kjeder meg også. Jeg fikk helt panikk hin dagen, da jeg spurte meg selv spørsmålet: Gidder jeg å kjøpe speilrefleksen?
Og da jeg klarte å riste på hodet mitt, svarte det: SKJERP DEG.

Det er sikkert bare fordi jeg er en periode uten særlig kreative tanker og med det forsvinner lysten.

De siste dagene har gått til å være DUM. Skikkelig, ordentlig, klumsete og dum. I går på jobb for eksempel, stod jeg der med noen femmere og tiere og hadde store konsentrasjonsproblemer. Oppgaven min var å telle sammen pengene for å se om det var nok. Men jeg klarte det ikke. Tror kunden trodde jeg var en av de heldige psykisk syke som hadde klart å fått seg jobb.

Jeg har også vært dum på den måten at kommentarer som aldri skulle forlatt min munn har likevel klart å forlate den, og for ikke å snakke om blonde kommentarer. Det var et eksempel, men det husker jeg ikke nå (jeg visste jeg skulle skrevet dette i går).

Det som også hendte, var at jeg var så smart å skulle legge igjen bankkortet så jeg ikke mast det på byn. Det er det eneste legget jeg har, så jeg måtte bare dra hjem igjen. Greeeat.

Fredager er alltid så travle. Det er mange uker siden jeg hadde en slapp fredagskveld, med film, pizza og snop. Neste fredag skal jeg INGENTING (Ingenting = skole, jobb, hjem.) 

Fra, "Krokodiller snakker ikke norsk":
Det er veldig mange som vil avlive hele kongehuset. - Marie, 8 år.

Jeg vet ikke hva prute betyr, men jeg synes ikke at foreldrene har noe nedi Donald-skuffen på rommet mitt å gjøre. - Jens Harald, 5 år.

Forskjellen på Rema og Rimi er at det heter Rema 1000. Det betyr at det er veldig dyrt. Det koster tusen kroner å handle der. - Ahmed, 7 år.

----------

Like everything else in this world, blogging is starting to bore me. But I don't think it's only the blogging. Everything else is boring me too. I almost panicked the other day, when I asked myself the question: Am I really buying the new camera? I shaked my head and it replied: GET A GRIP.

It's probably just because I'm in a period of not having a lot of creative thoughts. And with that the wanting disappears.

The last couple of days has been about being stupid. Utterly clumsy and stupid. Yesterday, for example, I was at work trying to add up some money to see if it was enough. I couldn't concentrate whatsoever. I couldn't do it. I think the customer must of thought me being one of the lucky mental patients who had finally gotten a job.

I've also been stupid in a way that, comments that shouldn't have left my mouth, did leave it anyways.

Fridays are always busy. It's such a long time I've had a chill friday with a movie, pizza and candy. Next friday I'm not doing ANYTHING!

3 kommentarer

Erik

21.03.2009 kl.15:11

Hej! du skylder meg en god filmkveld med masse snop og lating og bra musikk etterpå og liten putekrig og safarikjeks! Jeg visste ikke du var hjemme i Norge engang :P

René

21.03.2009 kl.15:50

Pernille skal vi henge en dag?! :D:DD Feks søndaG?

Hundrings

22.03.2009 kl.02:25

Hjelp! Jeg tror ikke jeg hadde klart å anmelde bloggen din. Utseendet ditt tvinger meg til å gi deg sexer;)

Skriv en ny kommentar

hits