Klums

Jeg er seriøst den mest klumsete personen når jeg farer rundt alene, men bare når jeg er alene. Det er helt utrolig hva jeg kan få til. Fra små ting til store ting. Det har egentlig alltid vært sånn, jeg vet egentlig ikke helt hvorfor. Jeg tror kanskje det har noe med at jeg blir så usikker. Jeg prøver å ha full kontroll, og på grunn av at jeg prøver å holde kontroll på alt, så svikter helt bevegelser å tankeevne til noe annet.

Du vet når en klumsete person på film sitter med alt utstyret sitt, kanskje headset med lang ledning, lommebok i én hånd og boarding pass i den andre? og med én gang personen reiser seg, så mister den lommeboken, surrer seg i ledningen og mister sekken på ryggen, eller snubler. Det var ikke det mest beste bilde jeg kunne komme opp med, men SÅNN føler jeg meg hvertfall.

(For de som ikke vet det, så er jeg nå i Chicago, på vei hjem. Men må overnatte én natt på hotell.)

Jeg så plutselig shuttel bussen min, og tenkte at jeg måtte skyndte meg, baggen er så stor så den er vanskelig å snu, så jeg klarte nesten å snuble over alt. MEN, jeg klarte å sette meg i feil shuttel buss, så den tok meg til et annet hotell. Jeg fikk en smule panikk, men skjønte at det ikke var verre enn å ta bussen tilbake til flyplassen og finne riktig fartøy.

Så er det de små flause tingene som ingen sikkert egentlig merker, men som man tror alle merker fordi man sitter alene, og selvfølgelig ser hele verden på deg. Jeg var så sulten i dag at med én gang jeg fikk den fem meter høye burgeren min, tok jeg meg et STORT tygg. Den var sinnsykt varm. Munnen stappfull av varmt kjøtt er ubehagelig ja... det ser dumt ut óg.

Så nå sitter jeg her og ser resten av Tenacious D:
universal 021

Dette er fra i går, da vi gikk å spiste på Bubba Gump:
universal 013

Katie, Ryan og meg var også i Venice Beach i går (hvis dere har sett Tenacious D, så er det faktisk der de har spilt  inn deler av den, jeee):
andearlythatday

-----------------

I'm seriously the clumsiest person when I'm by myself, but it's only when I'm alone. I don't really know why, I think it might be because I get so self concious. I try to be in control, but try so hard so I totally fail.

Well, I managed to go on the wrong shuttel bus. I kind of panicked, but it wasn't worse than just taking it back to the airport and then find the right one.

Now I'm sitting here watching the last part of Tenacious D.

6 kommentarer

drue

15.03.2009 kl.02:25

Haha. Klumsa! :D

Chalten

15.03.2009 kl.11:01

haha, det hørtes artig ut :P

Ronja

15.03.2009 kl.11:42

Tror det er en greie med at når man først begynner å klumse, så blir det bare verre og verre utover dagen. Er iallefall sånn med meg.. Bubba Gump? Er det inspirert av Forrest Gump- filmen, kanskje?

Stian

15.03.2009 kl.16:15

Kjenner meg litt igjen i det klumsegreiene ja xDMeg å Dk snakket faktiak om at vi ville til Venice Beach igår,coincidence o.OAnyways, blir kjekt når su kommer tilbake ;)

Pernille

15.03.2009 kl.17:37

Ronja: ja jeg tror kanskje det har litt med det og gjøre xDja, det er en temaresturant. det er kjempe koselig. Rundt om så er det masse sitater fra filmen og filmen spiller alltid i bakgrunnen. Og så er det sånn skilt på bored hvor det står Stop forrest stop hvis man vil ha kelner, og Run forrest run visst man ikke trenger kelner :D

Christine

17.03.2009 kl.20:22

Jeg og vil spise på Bubba Gump!!!!

Skriv en ny kommentar

hits