Musikken og megJeg har fått ørene opp for New Yorkerne Anthrax. (takk Stian) Jeg har alltid hørt om dem, men aldri hørt dem. Jeg er glad for at jeg gjør det nå, for de er rå!

Jeg tror jeg skal begynne å blogge enda mer om musikk. For jeg gjør det ikke nok syns jeg (hvis du syns det er dumt så.. SYND) Jeg slenger inn sanger hit og dit, og som du sikkert merker er det veldig forskjellig av hva sjanger det er snakk om. Da kan jeg si at, jeg liker faktisk alt mulig. Jeg har definitivt ikke låst meg selv inn i en liten del av musikkverdenen, men er heller åpen for å se hva alt mulig har å by på.

Selv om store deler av iTunesen min inneholder, rock, alternative og metal så har jeg også masse annet rart. Svakheten er selvfølelig Piano, og hører på all mulig musikk som har en sang eller to (eller alle sanger) som inneholder keyboards. Jeg liker også indie, jeg kan også høre på electronica, thrash, industrial, akustisk, klassisk, poprock m.m. Noe jeg er veldig overrasket over er at så få kjenner til det britiske bandet Enter Shikari. De er merkelig, men jeg elsker det:Jeg er en sånn person som danser vilt på byn etter Lady Gaga og Kanye West fordi det er veldig lett å danse til, men som ALDRI kunne funnet på å sitte å høre på det hjemme på rommet. Det er så umåtelig følelsesløst og har ÉN intensjon her i verden: penger og å tilfredstille de som aldri egentlig fant musikk (stakkars arme vesen). Men melodiøs pop trenger ikke være gale, melodi er ganske viktig det:Når det er snakk om mitt favorittband, så har jeg litt for mange. Jeg kan nesten sikkert si at In Flames er mitt favorittband. Noe som er fryktelig rart, for det er nesten det eneste veldig heavy bandet jeg hører på. Men de har alt! riffene, tekstene, melodiene. De er ufattelig god live og maaange sanger. De er idéell. Jeg har gått gjennom faser, og går fortsatt gjennom faser, for JA, My Chemical Romance var mitt favorittband i lang tid. The Kooks har faktisk vært i lenger tid. Jeg hører egentlig ikke på MCR lenger, men har så mye å takke dem for. Jeg hadde ALDRI vært her (i USA) nå om det ikke var for dem. De forandret livet mitt litt på en måte. Chelsea, Sarah og meg snakket om det i går, og vi fant ut at vi aldri hadde kjent hverandre om det ikke var for dem. Det høres klisjé ut, men det får det bare være, jeg forteller ikke løyner liksom. (Jeg har ikke tenkt å putte inn noe sang av MCR, do not worry)

Musikk er egentlig, hvis du tenker over det, en lang oppdagelsesreise. Man oppdager nye ting man aldri har hørt maken til, man finner ting man nødvendigvis ikke bryr seg så mye om, men samtidig har man funnet noe som vil følge deg resten av livet. Sanger som minner deg om en hel periode, sanger som minner deg på spesielle stunder og som vekker gamle eller nye følelser.

Fantastisk, sånn egentlig hva det kan gjøre med deg..

Verden har så sinnsykt mye musikk at noen ganger går det surr for hodet mitt og jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Egentlig så har jeg bare lyst å absorbere ALT med én gang, for jeg VET at et eller annet sted inni alt der ute vil jeg finne det som betyr mest for meg i hele verden. Jeg har allerede funnet noe av det, men er absolutt ikke ferdig med min oppdagelsesreise.

Jeg kunne fortsatt i evigheter, men jeg vil ikke kjede deg. Dette var et langt innlegg, jeg beklager.

Vi kan avslutte med en In Flames sang, og et band som heter Bat for lashes, som jeg nettopp oppdaget:
og et par quotes funker alltid:

Music is what feelings sound like.  ~Author Unknown

A painter paints pictures on canvas.  But musicians paint their pictures on silence.  ~Leopold Stokowski

2 kommentarer

Kim

14.03.2009 kl.12:09

Safe Home - Anthrax

Stian

16.03.2009 kl.15:28

Akkustiske er nesten like nydelig (safe home that is). Takker for kudos ;)Digget denne posten! Nesten så jeg sitter meg ned å skriver et innlegg selvOm jeg nettopp skrev et xDIn flames vi trust! Har en sykt fet dvd om de, får veldig godt innsyn i bandet!Når eg tenkermeg om har eg to, de må sees!

Skriv en ny kommentar

hits