Living is a problem, because everything dies.

Jeg lagde meg en ny header igjen. Dette er den headeren som faktisk er mest meg. Klassisk, enkel og rette farger!

Det er faktisk litt sykt
at jeg har vært i USA i én og en halv uke allerede. Dette kommer jeg ikke til å skrive på engelsk, men: Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg tror jeg gleder meg fordi det er så mye å glede seg til hjemme for tiden. Så jeg er ikke like mye i mot det som jeg har vært tidligere. Deilig følelse egentlig.

Chels og meg har nesten ikke fått tid til å være med hverandre. Hun har vært syk til nå, og jeg har ikke tillatelse inn til skolen. Men i dag tok vi oss en tur til senteret, bare meg og henne. Det var koselig. Jeg kjøpte et par ting, men holdt meg til salg, siden jeg begynner å bli blakk.

Jeg suger i instrumenter. Seriøst. Familien har piano og mens de var på jobb og skole prøvde jeg meg. Jeg var ordentlig bestemt på å klare Comptine D'un Autre Été. fra Yann Tiersen, men failet hardt. Holdt på i flere timer. Lover deg.. Skuff, jeg vil jo. Det tar tid å lære, jeg vet det. Men jeg har ikke penger. Jeg har lyst på alt.

Jeg har lyst på en sånn også:

guy
©2008=dialwrong

------------

It's so sick, I've been here for a week and a half already. Chels and me almost haven't had any time together. She's been sick and I've not been allowed into the school. But today we took a trip to the mall just me and her. It was fun. I bought a couple of things, but only on sale. I'm basically broke.

And one thing, I suck at instruments, seriously. The family has a piano, and since I didn't have anything to do I figured I would try. I failed miserably. I tried for hours. It takes some time to learn, I know, but I don't have the money for a keyboard. I want everything.

3 kommentarer

Martine

11.03.2009 kl.18:54

Headeren var nydelig ^^ Og du er vakker ^^

Ella

11.03.2009 kl.22:52

Åå, DEN fine headeren!! Så trist at det ikke var så gøy der, som du hadde håpet! Og det med skolen var jo helt tåpelig! Har ikke du gått på den skolen?! Om du har det, burde de HVERTFALL sluppet deg inn!

Kim

12.03.2009 kl.00:10

Det er fremdeles ett veldig fint bilde! :D

Skriv en ny kommentar

hits