Jeg liker ikke Mimi lengre.

Jeg gjøre ikke det, skal jeg vise deg hvorfor?
adventures 089

Derfor.
Jeg ser litt retard ut (vi fant egentlig ut at det ser litt badass ut, Snart kan jeg synge 'Made of scars'), men det går sikkert fint. Jeg er ikke fan av macrobilder av munner, med 'usynlige' hår plutselig synlig, og ekkel huddetalj, så jeg bestemte meg for et helhodet bilde. Så det ser lite ut, men det var ganske dramatisk.

Det som skjedde var at jeg ville gjerne legge meg klokken 00.30 i går, men hunden var i veien. Mimi er vanligvis den snilleste hunden i verden, og jeg tenkte ikke at hun skulle bli så provosert. Jeg dyttet henne for å få plass, plutselig SNAP. og så var en liten del av leppen min åpen og blodrød.

Vi dro til legevakten, for jeg var usikker på om jeg trengte å sy eller ikke. Jeg kunne sydd, men bestemte meg for ikke å gjøre det. Det er allerede halvgrodd. Nå går jeg på antibiotika så jeg ikke ender opp med RABIES.

Hva er dette liksom? tror livet er sint på meg for tiden, og karma er definitivt ikke på min side. Jeg er på vei til å bli sånn derre.... ulykkesfugl.

-------
I don't like Mimi anymore.

Want me to show you why?
That's why.

I look like a retard, but I'm not a fan of those macroshots where all the little hairs that's not suppose to be visible becomes visible, and ugly skindetails, so I decided to go for a headshot. So it looks kind of small, but it was definitely dramatic.

What happened was, I was going to bed at around 12.30, but the dog was in the way. Mimi is usually the nicest dog ever, so I didn't know she would get that provoked. I tried to scoop her over so I could get room in the bed. Suddenly she snapped, and a part of my lip was cut up and bloody.

We went to the doctors in case I needed stitches. I could've but decided not to. Now I'm on antibiotics, so I don't end up with RABIES.

Like, what is this? I think life is mad at me at the moment, and karma is definitely not on my side. I'm attracting accidents now. sweet.

3 kommentarer

Maria Stenersen

10.03.2009 kl.02:46

Uff, kjipt! Bergenser? Tøft :D

René

10.03.2009 kl.06:44

STAKKARS PENA

Angela

10.03.2009 kl.11:47

Stakkar!! Håpe du blir bedre og at livet snur seg snart ;)

Skriv en ny kommentar

hits