Patetisk

Jeg føler meg patetisk. Jeg har dårlig samvittighet samtidig som jeg føler meg helt super patetisk.

Her sitter jeg i USA uten noe å gjøre på og spiller WoW.. !
Chelsea hadde begynt med det. Jeg har alltid hatt lyst å prøve. Så jeg prøver. jeg prøver det litt for mye syns jeg. Jeg har nå sittet siden halv 2 og spilt.

Jeg er på ferie, jeg burde være ute å hatt det gøyt. Derfor har jeg dårlig samvittighet. Men jeg vet ikke hvem jeg kunne spurt om å være med meg. Jeg kjenner så lite folk her, og som dere vet så er ikke jeg den mest sosialt talentfulle jenten i verden. Så jeg har ikke en gang orket å bygge opp selvtillit til å ta initiativ.

Hadde bare Chelsea vært frisk. Vi kunne gjort masse vi. Masse vil si; photoshoot! Fordi Steve har et supergodt kamera og jeg får lov å bruke det.

Formiddagen var fin da, selv om jeg ikke var med noen. Jeg stod opp veldig tidlig, og tok med hunden på tur for å kjøpe frokost. Været var utrolig deilig i dag. Etterpå hentet jeg bok (til særemne) og satt meg ned i solen i bikini og solte meg. Selvfølgelig ble jeg solbrent, og har bare farge på den ene siden (pluss at fjeset mitt er flere grader lysere en kroppen, jeg skjønner ikke hvorfor fjeset mitt ikke blir så brunt som kroppen, det ser skikkelig rart ut). Jeg leste nesten ut hele boken.

Nå er klokken 6 og jeg håper mirakuløst at et eller annet kjempespennende skjer utover kvelden. Det er tross alt fredag.


------------

I feel pathetic.

Here I am in the US of frikkin A, playing WoW.
Chelsea had started playing that, and I've always wanted to try. So I'm trying. I'm trying it way to much actually. I've been playing since 1.30.

I'm on vacation. I should be out having fun with people. That's why I feel bad. But I don't know who to hang out with, I don't know that much people around here. And as you may know, I'm not the most socially talented girl in the world. So I haven't even build up confidence to take the initiative.

If only Chelsea wasn't sick. We could do a lot of things. One of them being photoshoots. Her dad has this very good camera.

This morning was nice though. I got up pretty early, and took the dog for a walk and to get breakfast. The weather was lovely. after that I got a book, and sat down in my bikini just tanning and reading. Of course I got sunburned, and I'm only tanned on one side. I also don't understand how my face is so much lighter than my body, it looks weird. I actually almost read through the whole book.

The time is about 6, and I'm hoping something miracously superexciting stuff happens. It is friday you know.

3 kommentarer

Sandra Marie

07.03.2009 kl.03:34

Å spille Wow på ferie i USA , den var ny :o hehe.

René

07.03.2009 kl.14:23

WOW!

Stian

07.03.2009 kl.16:14

Hvis du blir av hengig av WoW så tror eg eg må le litt, sorry xD

Skriv en ny kommentar

hits