Heiheiheiheihei

Det har vært en bra dag. Ikke perfekt, men bra.

Jeg har vært litt kvalm hit og dit og sånn. Men det har vært forbigående. Katie og meg dro til Topanga Mall, for å shoppe littegranne. Det var gøy, men jeg var desverre ikke i mitt beste shoppe humør, så jeg var ikke så veldig flink. Jeg endte likevel opp med 3 bukser og én shorts (shortsen, rett og slett fordi det var én igjen som kostet 80kr!!! i akkurat min størrelse), en jakke ting, t-skjorte, singlett, én CD og sminke.

us and a 069


Etterpå da jeg kom hjem, dro jeg til skolen for å se Vollyball kamp (pga Daniel). Vi snakket skuffende lite etterpå, men men. Han er et veldig veldig forrvirrende menneske og jeg er kjempe lei av det, sånn egentlig.

Nå skal vi spise Taco! yaya.

Litt bilder så langt:
us and a 012us and a 026imgp3551

-----------------------------------

It's been a good day. Not perfect, but good.

My stomach's been a little bad, but passing. Katie and me went to Topanga Mall to shop a little. It was fun, but I was unfortunately not in my best shopping mood, so I wasn't very good. I still ended up with 3 pairs of jeans, one shorts (the shorts mainly because it was the last pair, they cost 9$ and my size), a jacket, t-shirt, tanktop, a CD and make-up.

Afterwards I went to school to see a Volleyball game (mainly because I was gonna see Daniel play). We talked disappointingly little. Ah well. He's a very confusing and not-readable human being, and I'm pretty tired of it to be quite honest.

Now we're eating Taco! yaya.

4 kommentarer

Stian

05.03.2009 kl.15:58

Hvilken cd då? o.OHar du tenkt å gå på en konsert eller noe mens du e der då? ^^

Pernille

05.03.2009 kl.16:59

Shinedown! den er på bildet asså.. :)har ikke CDene i hardcover skjønner du.Det er ingen konserter mens jeg er her, vi sjekket =/

Stian

05.03.2009 kl.20:16

oja så det no, Sound of Madness

Stian

05.03.2009 kl.20:18

ok denne siden fucker med meg, tar ikke med alt eg skriver xDgidder ikke skrive "alt" så eg gir et resymee:- big suck at det ikke e noe konserter då, vi får ta en når du kommer hjem igjen ;)- ingenting å som å ha cd'ene i hardcover nei :P

Skriv en ny kommentar

hits