Bored.

Jeg merker hvor fjortis et innlegg plutselig kan bli når man ikke er så flink til å skrive. Jeg føler jeg har dager der jeg faktisk skriver ganske godt, mens de fleste dager bare kan jeg ikke skrive i det hele tatt.

Jeg snakker om mitt forrige blogginnlegg ja. Jeg leste det om igjen og kjente kinnene ble rød.

I dag har jeg kjøpt klær! Ryan og Katie var så grei å tok meg med til Simi Valley, som er et stykke herfra, til å kikke i Urban Outfitters, som jeg alltid har hatt så lyst å gå til, men som jeg aldri har fått sjansen til. Jeg kjøpte en svart søt kjole (jeg har veldig mange svarte kjoler, men det bare overser vi) og en rutete jakke ting, uten ermer da. Jeg har allerede to rutete jakker, men det bare, overser vi det også.

Vi spiste på Red Robin, og så kjørte vi tilbake. Det var en koselig liten tur.

Nå vet jeg ikke hva jeg vil gjøre. Er vel egentlig ingenting jeg KAN gjøre for å si det sånn.

funnypicturesboxcatsarebored

---------------

I notice how stupid a post can become when you're not very good at writing. I feel like I have days where I actually write pretty well, but mostly I can't write at all.

Yes, I'm talking about my last post. I read it again and kind of blushed.

I bought clothes today! Ryan and Katie was so nice, and took me to Simi Valley, which is a tiny while from here. It was mainly to shop at Urban Outfitters, where I've always wanted to go, but never got the chance. I bought a cute black dress (Almost all my dresses are black, but just ignore that) and a jacket thingy, I have two already, that's similar, but we'll just ignore that too.

Then we ate at Red Robin, and drove back. It was cool.

Now I don't know what to do. There's not really anything I CAN do, to put it like that.

Én kommentar

Chris

04.03.2009 kl.17:42

For jeg er ikke missunnelig i det hele tatt, sant?!Gooyt aa se at du koser deg! :D

Skriv en ny kommentar

hits