Ingenting bedre å gjøre.

Jeg er sur og sint. Vel, pga at jeg fremdeles føler meg ekkel, og fordi én av de tingene jeg hadde gledet meg kjempe mye til, altså å henge med folk på skolen som i "gamle dager" og se enkelte folk. failet helt.

Jeg kom til skolen, og var drit nervøs av en eller annen grunn. Eller. jeg vet hvorfor, men samme det. De hadde visst fått en ny ting om at ingen kunne komme inn på skolen uten at de var under 21 år. Så jeg fikk ikke "visitors pass" så jeg kunne bare henge med dem i lunsjen. Jeg ble kjempe lei meg og drit sint, for det er så unødvendig. Ser jeg ut som en terrorist liksom?

Greit at skolene er litt strengere i USA fordi de trenger å være det. men HALLO.

Så ja. Rett etter jeg kom hjem spurte Katie om ikke jeg ville henge litt, og det ville jeg selvfølgelig. For sitte hjemme er kjedelig når jeg er på ferie.

Så ja. Nå sitter jeg her. Inviter meg på spotify, ja?

----------------------

I'm angry. Well, because I still fee like shit, and because one of the things I had been looking forward to for a long time failed. I wanted to hang out with people at school, at lunch, just like "old days".

I came to school, and was nervous for some reason. or.. I know the reason, but nevermind that. They obviously had been gotten this new policy, that I wouldn't be able to get a visitors pass without being over 21. So the woman at the office refused me a pass, so I just had to go home. I got very sad. I mean, do I really look like a terrorist? would it be that big of a problem?

Fine, the schools in the US are a lot stricter, because they have too. But DAMN.

So yeah, when I got home, Katie asked to hang out for a bit, and of course I wanted to. Sitting home at vacation is pretty damn boring.

Invite me on Spotify yeah?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits