Doom backwards is Mood


Jeg er i et fryktelig barnslig humør. Det er flotte greier. Jeg har vært på dataen seriøst i hele dag. Eller, jeg besøkte min søster da, men ellers så har det gått i "The Movies" spilling. Det er visuelt ganske likt som The Sims bare det går ut på noe helt annet. Man lager liksom filmer og sånn. Det er GØYT.

Jeg må si jeg sliter hardt når det gjelder skole. Særemne kan versegod få lov å dø. Jeg har ikke gjort en drit nesten. Har ikke funnet den tredje boken en gang. Og så skal vi visst ha noe Historie greier, som jeg heller ikke helt får til.

Men det er uinteressant for deg.

Pga den avspillingsgreien så ble alt flyttet på midten sånn som det her. Det var litt fancy. Klarer ikke fikse. jaja.

------------------

I'm in a terribly childish mood. It's good. I've seriously been on the computer ALL day. Or, I visited my sister, but other than that It's basically been about playing "The Movies". It's visually very much like The Sims, just that it's about completely different things. You make movies and stuff. It's FUN.

I have to say I'm struggeling when it comes to school. The reading thing (don't know what it's called in english) should just go die. I almost haven't done anything. I haven't even gotten the third book.

But this is uninteresting to you.

Because of the playlist the text got moved in the middle like this. It's kind of fancy. I can't fix it. Oh well.

Én kommentar

René

23.02.2009 kl.06:59

Jeg husker den sangen! ^^The Movies er artig. Men jeg gikk konkurs etter sånn lenge også gadd jeg ikke begynne på nytt igjen. Hihi.

Skriv en ny kommentar

hits