Host host

Jeg hoster så innigranskauen, og jeg håper det er like før et lite monster kommer hoppende ut hodet mitt og beklager for all smerten den har pådratt meg. Men det er lite sannsynlig. Må nok bare vente til det går over.
Det er lite kjekt.

Jeg prøvde å komme meg på skolen i dag. Stod opp og gjor meg klar og greier. Plutselig kaster jeg opp og tenker. NEIH. det går ikke. Men siden vi hadde prosjekt i Norsk, og vi skulle filme. Så VILLE jeg være der. Jeg kjørte med min far, og tok meg de to timene som var igjen i norsken til å hjelpe Angela og Stian med å fullføre filmingen.

Like syk som før, kom jeg meg hjem å så film... Transformers.. Den er digg. jeg gleder meg til Transformers 2.

Og så har jeg hørt en del på Circus Maximus..

mja.

3 kommentarer

René

13.02.2009 kl.09:59

Seriøst, r dn digg? :S

Pernille

13.02.2009 kl.11:10

Jepp. :)før jeg så den trodde jeg jeg skulle virkelig HATE den, for den ser ganske primitiv ut. Men den er utrolig fascinerende.

BLOGGKONK

13.02.2009 kl.20:57

Hei!Da du er en blogger tenkte jeg dette kunne være av interesse. Bloggkonk er en helt ny side hvor du på en enkel måte kan finne bloggkonkurranser fra bloggere over hele Norge! Dette prosjektet er fremdeles bare i startfasen, men vi håper at dette er noe som vil bli stort etterhvert og at vi får mange med på dette, både bloggere og ikke-bloggere. Lykke til!http://bloggkonk.wordpress.com

Skriv en ny kommentar

hits