Edru, dagen i dag og filmanmeldelse.

I går var vi hos Katrine på bursdagsfest. Det var festlig. Hadde det kjempe gøy. Begynner å lære meg hvordan jeg skal takle slike sammenkomster; edru. Det er vel egentlig bare å drite i hva alle andre syns, med tanke på at alle andre faktisk er dritings og vil sannsynligvis ikke bry seg uansett. Så da er det liksom greit at man tar av, til og med i helt 100% edru tilstand.

Men. Dagen i dag har vært interessant den også. Jeg møtte Erik i byn. Vi satt oss på kafé littegrann. Så kom René og Simen og satt seg ned de også. Plutselig fant jeg ut at jeg skulle på jobb. Jeg hadde helt glemt det. Kom en halv time for sent, men heldigvis var ikke sjefen sur.

Etter en ganske stille og kjedelig dag på jobb, traff jeg de samme folkene. Vi gikk på kino å så The Curious Case of Benjamin Button. Egentlig var det ikke biletter igjen, men vi var så heldig at vi fikk biletter som var reservert. Altså, de som hadde reservert var ikke rask nok, så vi stjal dem. muahaha.

20081224034649pic210628898r350x200

Dette er en film man bør se hjemme i sofakroken og ikke på kino. Rett og slett fordi man får vondt i knerne av å sitte rett oppned så lenge. Den var ganske bra. Jeg hadde alt for høye forventninger så jeg ble en liten smule skuffet. Jeg skjønner at den har fått god kritikk, men jeg vet ikke heeelt om jeg skjønner de 13 Oscarene den er nominert til. Det er som å se på Forrest Gump, bare med en annen hovedplot. Den var skikkelig fascinerende og tankevekkende, og hadde utrolig mange fine bilder. En enormt moralpreget film.

Denne bør du se. Men hvis det ikke er så viktig at du bare MÅÅÅÅ se den på kino, så vent heller med å se den hjemme. For seriøst. 3 timer er lenge i en kinosal.

--------

Yesterday I was in Katrines birthdayparty. It was fun. We had a lot of fun actually. I'm starting to learn how to handle situations like that; sober. Well.. you just have to not care at all what people think about you. Everybody is wasted anyways so they wouldn't care in the first place. So then it's fine to go crazy, also in a 100% sober condition.

But. Today has been interesting too. I met Erik downtown. We sat down at a café a little bit. Then René and Simen came and sat down. Suddenly I realized I was really going to work today. I had totally forgot. I came half an hour late, but luckily the boss wasn't pissed.


After a pretty boring day at work, I met the same people. We went to the movies and saw The Curious Case of Benjamin Button. There wasn't really tickets left. But someone who had reservated tickets wasn't quick enough to pick them up, so we just took them. muahaha.

3 kommentarer

mariannebn

08.02.2009 kl.02:02

Har veldig lyst å se The curius case of benjamin button! likt bloggen din :]

Chalten

08.02.2009 kl.11:30

Jeg har også lyst å se filmen. Men vet ikke om jeg orker å se den på kino. som du sier, tre timer er lenge...

René

08.02.2009 kl.13:38

Ja, jeg tenkte faktisk på det. Den var litt sånn Forrest Gump aktig. Selv om jeg ikke kan si det, for jeg har ikke sett den filmen på flere år knis. Men jeg likte den. Litt lenge, som du nevnte, men jeg likte den. Oh, og BTW: jeg drømte at Jim Carrey kom hjem til meg, og at jeg skulle få være med han for en dag slik at jeg kunne like ham bedre som skuespiller xD Var drittidig, jeg lo masse. Morsomste drømmen på lenge.

Skriv en ny kommentar

hits