Half blood prince - ny trailerHvem bryr seg om Twilight og slike dumme ting? Når man har..

Harry Potter!

Jeg er dypt dypt imponert av denne traileren, og jeg som alle andre vet at trailere kan lure en uskyldig sjel men LIKEVEL. Jeg kommer til å irritere meg grønn og lilla over store forandringer fra bok til film. Og siste film var flopp.
Men denne blir likevel den beste. Lover deg.

4 kommentarer

inconsistent

16.11.2008 kl.19:44

Kribler i magen!!!Gleder meg sånn.... Iiiiiiiih.

Linn F

16.11.2008 kl.20:41

Shit jeg føler vi har mange likheter! Jeg er veldig fan av HP-bøkene, men filmene ødelegger mye. Spesielt den siste, men den traileren der var dritbra. Håper virkelig selve filmen blir like bra som det ser ut som. Twilight høres sykt bra ut også, men først skal jeg lese bøkene. Ønsker meg dem til jul:D

René

16.11.2008 kl.22:27

Åhhh, herregud!!!!Jeg har ikke ord! Den ser helt fantastisk ut. Men nå skal vi huske at traileren fra forige film også fikk meg til å skrike og lengte til å se den, og den var jo ikke på langt nær så bra som boken. Nå må vi huske å skille mellom film og bok når den først kommer ut, for hvis ikke er det ingen vits i å se den. Filmen kan bare ikke være sånn som boken, for da blir det for masse materiale, og de gjør jo sitt beste for at den skal bli god - selv om de kunne prøvd hadere. Voldemort virker direkte harmløs i filmene.

AudM

22.11.2008 kl.23:06

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kom NÅÅÅÅÅ

Skriv en ny kommentar

hits